2012 m. sausio 14 d., šeštadienis

11 d. Go Goa, beach and sun, a lot of fun

Pagaliau – esame Goa. Tiksliau dar ne prie jūros, bet tik traukinių stotyje. Bet iki Goa paplūdymių tik 6 km. Bet pirmiausiai dar video apie Indijos trečios klasės traukinius, kurį nufilamvo Jonas.
VIDEO - traukinyje
Su tuo lenku, kuris traukinyje miegojo virš mūsų pasiėmėm bendrą autorikšą ir nuvykom į Kolva beach. Paprašėm, kad parodytų pigių vietų nakvynei, o lenkas dar sukomandavo – ir kad būtų arti jūra ir kad kambariai prabangūs, kokybiški ir t.t. Taigi vairuotojas ilgai mus vežiojo, bet arba kaina buvo per aukšta arba lenkas viską sugadindavo. Bandėm susirasti pigią nakvynę, bet kur tik nueidavom, jis pradėdavo iš kart griežtai kalbėti registratūroje ir mums pasakydavo – vietų nėra ... Nenuostabu, juk viską jis gadina su savo griežtu tonu. Pagaliau šiaip ne taip radom visai mielą viešbutuką už 800 Rs – Kolva Taverna. Susimokėjom už dvi naktis, nes nesinorėjo vienoje vietoje ilgiau užsibūti. Tiesiog mums tai nebūdinga.
Vos tik gavom kambarį, metėm kuprines ant lovos ir bėgom prie jūros – maudytis, ilsėtis ir tiesiog atsipalaiduoti.  Super, paplūdimys smėlėtas, jūra ne tokia žydra kaip norėtusi, bet vistiek tai jūra.
VIDEO - mūsų apartamentų reportažas - KOLVA TAVERNA
Čia labai daug vietinių žmonių paplūdimyje, tik paėjus toliau jų apmažėja. Neįmanoma maudytis kai jie yra, tiesiog kaklus nusilaužia kaip atsisukinėja ir spokso, ryja akimis. Labai kvailas jausmas ... Taigi už kokio pusės kilometro į šiaurę, buvom beveik vieni. 
Kolva beach - smėlis kaip Nidoje
Tokių kriauklių pilnas paplūdimys nusėtas
VIDEO - Kolva beach
VIDEO - skanieji mūsų pietūs
Kolva beach daug poilsiautojų, jau nėra taip ramu kaip ten, kur keliavom iki šiol. Bet vistiek jų nėra taip daug kaip kokiam Ispanijos pajūryje.
Susiradom motorolerių nuomą ir sutarėm kainą vienai dienai už 250 Rs, taigi ryt keliausime po apylinkes, o tiksliau į Old Goa, kur yra visokių katedrų. Tuo pačiu prasuksime pro įvairius kaimelius, kad pamatyti kas darosi šioje Indijos dalyje.
Ir vėl dingo elektra, tik šį kartą ne dieną, o vakare, t.y. tada kai ji reikalingiausia. Žodžiu, sėdėjome tamsoje kokią gerą valandą. Elektra dingsta kokius penkis kartus per dieną ;)
Internetas čia jau brangesnis jei atsineši savo kompiuterį (50 Rs/1val – 3 Lt). Jei naudojiesi interneto kavinės kompiuteriu, pigiau – 0,40 Rs (2,4 Lt).

Šiai dienai tiek, ryt bus daugiau. Iki ;)